המצרכים הדרושים:נייר אפייה,אבקת סוכר מנופה (חשוב מאד שתהייה דקה על מנת שלא יהיו גבישים) ,אבקת אלבומין/חלבון ביצה, מים, קערה, כף, שקית זילוף, דף משורטט
I
הכנת הרויאל אייסינג: שמים בקערה אבקת אלבומין ומוסיפים מים (לפי ההוראות על האריזה) או חלבון להוסיף 250 ג' אבקת סוכר לחלבון
מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה ובודקים שאין גושי אבקת סוכר הבלילה אמורה לא להיות נוזלית מידי ולא סמיכה מידי. אם דליל מידי להוסיף אבקת סוכר אם סמיך מידי להוסיף טיפת מים
מעבירים את הרויאל לשקית זילוף וסוגרים היטב את השקית
מניחים את הנייר אפייה על הדף המשורטט ומתחילים לזלף על הקוים
ומשאירים לייבוש באוויר לפחות 24-48 שעות
מדביקים את כל החלקים עם הקרם שנותר ומניחים על משטח בצק סוכר.
העריסה אפשרית לאכילה
תודה, ההדרכה יפה מאוד! :)
השבמחקכדאי לתקן פה ושם את האנגלית
אורנה - אשמח אם תאירי את עיניי לגבי הטעויות
השבמחקשלום לימונדה,
השבמחקניסיתי לשכתב את ההנחיות:
איות של רויאל אייסינג : royal icing
"…a royal icing cradle for cake decoration.."
או
"how to make a cradle using royal icing.."
במקום Royal crib cream on the surface Fondant,
"Royal icing crib, on a fondant surface.."
Ingredients: baking sheet, sifted powdered sugar (it is very important to use powdered sugar that is sifted well, without visible crystals), albumin powder / egg white, water,
bowl, spoon, a pastry bag, drawn page
Preparing Royal icing: place the albumin powder in a bowl and add water (follow the instructions on the package) or an egg white, add 250 g of powdered sugar…
(המשך ההנחיות במשפט לא לגמרי ברורות לי)
Mix well until the batter is smooth and make sure that there are no chunks of powdered sugar in the batter. The batter should not be too thin or too thick. If it is too thin, add powdered sugar, if too thick add a drop of water.
transfer the royal icing to a pastry bag and close the bag carefully
....
Attach all the parts together using the remaining cream, and place the crib on the fondant surface. The royal icing bassinet is edible.
מקווה שעזרתי,
אורנה
הדרכה נהדרת - תודה רבה
השבמחקMy new Site
My Blog
Digital Designs Blog
אורנה. תודה רבה על ההגהה.
השבמחקיופי של הדרכה.
השבמחקמה זאת אבקת אלבומין, לא ידעתי שמכינים איתה רויאל אייסינג.
העריסה יצאה מדהימה וטעימה !
אבקת אלבומין היא תחליף לחלבון של הביצה . אפשר לעשות איתה המון דברים
השבמחק