24.9.2011

מתכונים ללא גלוטן

מתכונים שנוסו השבוע -

ביסלי של תמי בן דוד "קולינריא" - טעים מאד. נשאר טרי גם לאחר מס' ימים.
בפעם הבאה אוסיף עוד חצי כפית כמון ואשתמש רק בפפריקה חריפה (שמתי חצי כפית פפריקה מתוקה וחצי חריפה)

עוגת תפוחים ושקדים של תמי בן דוד "קולינריא" - לא צריך להיות חולה ציליאק בשביל המתכון הזה...
טעים לללק את האצבעות!!!!!


פיצה ללא גלוטן מהאתר IFEEL - המתכון לא מומלץ בכללללללל.
הבצק מסביב נשאר לבן כמו מרנג לאחר אפייה של 30 דק' ב 200 מעלות . היה קשה ודביק ביחד...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה